Google Translate

vineri, 4 martie 2016

EXTRATERESTRII, intre speculatie si adevar. Urme extraterestre pe Pământ?!? Coincidente stranii, ori probe indubitabile?!?


Urme extraterestre pe Pământ
 
07-01-01
Cum este să faci cercetări antropologice şi să dai peste nişte desene antice uimitoare, ce reprezintă nave de tip OZN şi extratereştri? Nu, nu este o glumă, ci o experienţă trăită recent în India de un grup de cercetători. Şi misterul se adânceşte, deoarece nu este prima întâmplare de acest fel.

Cea mai recentă descoperire
Descoperirea uluitoare a fost făcută studiind pereţii unei peşteri din sânul unui trib. Astfel au fost aduse la lumină complexe reprezentări grafice preistorice ce ilustrează extratereştri şi OZN-uri. Desenele au fost identificate în regiunea Hoshangabad din statul Madhya Pradesh, o parte izolată a Indiei, într-o zonă cu junglă luxuriantă.

O imagine clară a ceea ce ar putea fi un extraterestru îmbrăcat într-un costum spaţial poate fi văzută în imediata vecinătate a unei farfurii zburătoare. Aceasta emite un fel de raze ce pot reprezenta un antic scenariu de răpire pe rază tractoare.

În acelaşi desen se poate observa un alt obiect ce seamănă cu o gaură de vierme, astfel putându-se explica modul în care extratereştrii au ajuns pe Terra. Wassim Khan, un arheolog local, a declarat că obiectele din imaginile rupestre sunt o anomalie în raport cu natura altor exemple de artă preistorică şi, ca atare, crede că ele ar putea sugera că fiinţe venite de pe alte planete au interacţionat cu oamenii încă din vremuri foarte îndepărtate.

Această dovadă se adaugă la o veche teorie, la care a contribuit foarte mult, printre alţii, şi scriitorul Zecharia Sitchin, potrivit căruia civilizaţia umană ar avea la bază implicarea activă a unor creaturi din spaţiu.

De altfel, lista cu dovezile găsite până acum şi ascunse pe cât posibil de ochii întrebători este destul de mare. Aceste desene antice în care apar fiinţe nepământene şi mijloace extraterestre de deplasare pot fi totuşi studiate în siturile în care au fost găsite sau în diferite muzee. Unele dintre ele sunt extrem de explicite, aproape că nu lasă nici măcar o urmă de îndoială, altele sunt mai greu de descifrat. Uneori, ele sunt însoţite de poveşti locale, transmise prin viu grai sau chiar prin diverse opere scrise, pline de tâlcuri.

07-01-02Pietrele Dropa
În 1938, în preajma graniţei dintre China şi Tibet, o expediţie arheologică al cărei conducător era Chi Pu Tei a descoperit în nişte peşteri foarte greu accesibile o serie de picturi ce reprezentau Soarele, Luna, stelele şi Pământul, toate fiind interconectate prin nişte linii punctate şi schelete ale unor fiinţe cu capetele de dimensiuni neobişnuite. De asemenea, îngropat pe jumătate în ţărână, era un disc de piatră, vizibil prelucrat de mână. Obiectul ciudat a fost datat ca având vârsta 10.000-12.000 de ani şi nu mică a fost mirarea cercetătorilor să descopere alte 715 astfel de obiecte, de diferite dimensiuni, cu scrieri hieroglifice microscopice. Doctorul Tsum Um Nui s-a ocupat de descifrarea acestora şi a încercat să afle cum au putut oamenii primitivi să şlefuiască în acest fel discurile şi să aştearnă pe ele scrieri de dimensiuni atât de mici, însă rezultatele nu au fost publicate niciodată. Concluzia a fost că ele spuneau povestea unor reprezentanţi ai unui popor numit Dropa, care s-a prăbuşit cu naveta în zona Baian-Kara-Ula din Himalaya. Ocupanţii s-au refugiat în peşteri şi au încercat să transmită povestea lor. Nu se ştie însă dacă au avut urmaşi.

07-01-03Aceste două picturi provin din Tanzania şi se estimează că datează de acum 29.000 de ani. Prima a fost găsită în zona Itolo şi prezintă două nave în formă de disc, iar a doua, depistată în zona Kolo, înfăţişează patru entităţi ce înconjoară o femeie. Însă, cel mai ciudat lucru este personajul din dreapta grupului, care pare că priveşte scena dintr-un gen de cutie (monitor de calculator sau de televizor?).

07-01-04Iată un alt desen descoperit în Canionul Sego din Utah, Statele Unite! Acesta prezintă nişte personaje cu figuri de extratereştri. Vechimea lui este estimată în preajma anului 5500 î.Hr.

07-01-05Iată şi câteva figurine ce seamănă izbitor cu nişte fiinţe în costume spaţiale!

 
  07-01-06Acest desen e prezentat şi în cartea „Jurnalele a două expediţii în nord-vestul şi vestul Australiei 1837, 1838 şi 1839”, scrisă de Lt. Grey. Cercetătorul a condus o expediţie în câteva peşteri din preajma Râului Glenelg, unde a dat peste această pictură uimitoare. Fiinţa reprezentată este numită „wandjina” de către aborigeni.

07-01-07Sculpturile au fost găsite în Irak şi reprezintă entităţi reptiliene. Sunt datate în jurul anului 5000 î.Hr. şi se află la Muzeul Britanic.
07-01-08Această imagine prezintă un cruciat. Ea provine dintr-un manuscris realizat în secolul al XII-lea, numit Annales Laurissenses, şi se referă la apariţia unui OZN în anul 776, în vremea asediului Castelului Sigibug din Franţa.

07-01-09Imaginea provine din cartea franţuzească „Le Livre Des Bonnes Moeurs”, de Jacques Legrand, scrisă în anul 1338. Unii spun că ciudatul obiect rotund, cu desene pe el şi o ieşire, ar fi un balon. Dar în acel an nu existau baloane...

07-01-10Şi această pictură aduce ceva neobişnuit pentru vremea ei - 1486. Ea aparţine lui Carlo Crivelli şi se intitulează „Vestirea”. Aceasta atârnă în Galeria Naţională din Londra. Un obiect în formă de disc aruncă o rază către coroana de pe capul Mariei.

07-01-11O altă pictură uimitoare este intitulată „Madona cu Sfântul Giovannino” şi a fost realizată în secolul al XV-lea. Deasupra umărului Mariei, pe cer, se poate observa un obiect de forma unui disc ce emană nişte raze, iar imediat dedesubt este reprezentat un om alături de câinele său. Ambii privesc la obiect, ba bărbatul chiar îşi pune mâna streaşină la ochi. Pictura se află la Palazzo Vechio din Florenţa.
07-01-12Pictura religioasă aparţine lui Paolo Uccello (1396-1475). Este intitulată „La Tebaide” şi poate fi admirată la Academia din Florenţa, Italia. În imaginea mărită se poate observa că, în spatele lui Iisus, apare un OZN roşu.

07-01-13Fresca din secolul al XVII-lea se poate admira la Catedrala Svetishoveli din Mtskheta, Georgia. Priviţi cele două nave ce seamănă cu nişte meduze! Remarcabil este faptul că prezenţa OZN-urilor la răstignire apare pe multe dovezi din vremuri diferite şi din locuri îndepărtate unul de celălalt.
07-01-14Iată o pictură a artistului Aert de Gelder. Este intitulată „Botezul Domnului” şi este lucrată în 1710. Prezintă un obiect de forma unui disc, aflat pe cer, ce luminează scena botezului sfânt. Se găseşte la Muzeul Fitzwilliam din Cambridge - Anglia.

07-01-15Această tapiserie, numită „Triumful verii”, a fost creată la Bruges, în 1538, şi se află acum la Muzeul Naţional Bayerisches. La prima vedere pare o reprezentare foarte frumoasă a unor obiceiuri pământene, dar priviţi sus pe cer! Da, sunt câteva nave zburătoare.

07-01-16Aceasta este o ilustraţie din cartea „Ume No Chiri” („Ţărâna piersicii”), publicată în 1803. Conform observaţiilor de lângă ciudatul obiect găsit la Haratonohama din Hitachi no Kuni, Japonia, acesta era din fier şi sticlă şi conţinea litere ciudate şi desene în interior.
07-01-17Desenul acesta este luat dintr-o carte intitulată „Prodigiorum Ac Ostentorum Chronicon” (1518-1561) şi prezintă o navă depistată în Arabia în 1479. Volumul se află la Muzeul Australian.
07-01-18Imaginile sunt din Franţa, din Peştera „Pech Merle”, din perioada 17000-15000 î.Hr. Scena prezintă un peisaj sălbatic în care, în mod straniu, se află mai multe farfurii zburătoare.

07-01-19Dacă încă vă mai îndoiţi, ce ziceţi de aceste imagini descoperite la Tassili, în Deşertul Sahara? Ele datează din anul 6000 î.Hr.


07-01-20Nu arată uman, nu-i aşa? În plus, observaţi şi discul de pe cer din imagine!

07-01-21Acest desen dintr-o peşteră din zona Val Camonica (Italia) se pare că provine din anul 10000 î.Hr. şi înfăţişează două personaje îmbrăcate într-un costum de protecţie asemănător celor purtate de astronauţi.

07-01-22O altă dovadă a unor nave extraterestre provine dintr-o traducere din secolul al X-lea a textului sanscrit „Prajnaparamita Sutra” şi se găseşte la Muzeul Japonez. În partea dreaptă, jos, se pot vedea două obiecte ce arată ca nişte pălării ce plutesc în aer. Textele vedice indiene (Ramayana) sunt pline de descrieri ale Vimanas, obiecte spaţiale ce „zburau cu viteza vântului” şi lăsau în urmă un „sunet melodios”.

Iată încă două exemple de descoperiri ce conţin mesaje SF! Acestea sunt din Toro Muerto - Peru şi au fost datate cu vârsta de 14.000 de ani. Pe piatră se pot observa sculptate fiinţe cu un gen de halou. Acest element este unul dintre cele mai des întâlnite la astfel de reprezentări cu personaje extraterestre. Se poate observa în stânga celei de-a doua imagini un obiect ciudat ce pare a fi o navetă.

07-01-23Ciudata figurină în costum a fost descoperită în Kiev şi datează din jurul anului 4000 î.Hr.
07-01-24Aceasta este o petroglifă ce datează de acum 7.000 de ani. A fost găsită în Querato, Mexic, în 1966. Se pot vedea patru persoane cu mâinile întinse în lateral. Acestea se uită la un obiect imens, oval, ce emite un fel de raze.

07-01-25Desenul poate părea deplasat, însă este cât se poate de real şi a fost pictat în anul 1350 deasupra altarului din Mănăstirea Decani Visoki, din Kosovo. Fresca se intitulează „Crucificarea” şi conţine în partea de sus două reprezentări ale unor nave ce transportă câte o fiinţă.

 de Dana Purgaru

Sursa:  
http://taifasuri.ro/taifasuri/mozaic/7225-urme-extraterestre-pe-pamant-nr403-sapt20-26-dec-2012
---------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări